Hogyan dolgozunk?

  • Az első megbeszélés (ez történhet személyesen, telefonon, vagy skype-on keresztül) alkalmával feltérképezzük az igényeket és elképzeléseket. Ehhez kiválasztjuk a legmegfelelőbb weblap szerkezetet és az alkalmazandó modulokat.
  • A kiválasztott modulokhoz kiválasztjuk csomagjaink (ALAP, HALADÓ) közül a megfelelőt. A csomagokban nem szereplő, egyedi igények esetén az extra fejlesztésre árajánlatot teszünk.
  • Az elképzelések alapján (szerkezeti felépítés, menüpontok, modulok, színek, tipográfia) elkészítjük a látványtervet. A végleges, elfogadott látványterv elkészültével indul a webprogramozás.
  • A látványtervnek pontosan megfelelően elkészítjük a weblap kódját, a megjelenést leíró CSS stíluslapot, és elvégezzük a modulokhoz szükséges programozást. Ekkor már tulajdonképpen készen van a weblap, de mielőtt élesítenénk, letesztelünk minden funkciót, többféle böngészőt használva.
  • Miután a weblap formai része elkészült, már csak a tartalommal történő feltöltés van hátra. A készen kapott szövegeket és képeket feltöltjük az oldalra. Ezután még egy végső ellenőrzést végzünk, hogy minden tökéletesen működjön.
  • Elkészítjük a számlát, amelynek rendezése után elküldjük a weboldalhoz kapcsolódó dokumentációt és a hozzáféréseket (ftp, phpMyAdmin). Ekkor az Ön cége egy modern, esztétikus weboldal tulajdonosává válik.

A kész weblaphoz kapcsolódó szolgáltatások

Levesszük a válláról weblapja karbantartásának feladatát, ha igénybe veszi weblap-menedzselési szolgáltatásunkat. Az igények alapján (a tartalom módosítások nagyságrendjétől és gyakoriságától, valamint az egyéb módosításoktól függően) havi díj ellenében vállaljuk weblapja karbantartását. Az alapcsomag ára: 5.000 Ft + áfa / hó.

Az általunk készített weblapok keresőbarát kialakításúak, ami azt jelenti, hogy megfelelnek a keresőoptimalizálási munkához szükséges technikai feltételeknek. A keresőoptimalizálás azonban már egy különálló munka, amelynél a weblap meghatározott oldalait kulcsszavakra optimalizáljuk. Tekintse meg keresőoptimalizálási ajánlatunkat.

Ahhoz, hogy a keresőkben az elkészített weblap jól szerepeljen a keresőoptimalizálás mellett linképítésre is szükség van. Linkmarketing szolgáltatásunk keretében minőségi linkek kiépítését vállaljuk.

Annak érdekében, hogy a célcsoportjának minél nagyobb része rátaláljon a weblapjára, időnként érdemes Google Adwords kampányokat indítani. Tekintse meg Google Adwords kampány menedzselés ajánlatunkat.